Herkulliset banaanipannukakut

Ainekset:

  • 1 muna
  • 1 banaani (100g)

Kuori ja puolita banaani pieneen kulhoon. Riko joukkoon kananmuna. Surauta sauvasekoittimella sekaisin tai aja tasaiseksi  tehosekoittimella.

Kuumenna paistinpannu liedellä ja pienennä sitten lämpö puoleen. Paista pannarit rauhassa ja maltilla, anna paistua miedolla lämmöllä useampi minuutti puoleltaan. Käännä varovasti toista lastaa apuna käyttäen. Liian aikaisin tai liian kovakouraisesti käännetty pannari hajoaa helposti. Pienet pannarit on helpompi kääntää kuin isot.

Yhden munan ja yhden banaanin taikinasta tulee seitsemän pientä lettupannulla paistettua pannaria. Tarjoile kauniisti tuoreiden marjojen ja miedon, rasvattoman maitorahkan tai pähkinöiden kanssa. Maltti on tässä reseptissä valttia!

Tämän reseptin on laatinut Eeva-Maria Lisko.

Tämä resepti sopii erinomaisesti esimerkiksi BIkini Challenge® -valmennuksen ruokavalioon. Käy katsomassa koska on seuraava lähtö ja tule mukaan!



Haluatko maksaa liikuntaeduilla?