Reseptivinkki - Kylmäsavulohimunakas
Luksus munakas kylmäsavulohi höysteellä!
Ainekset:
- valkuaista
- keltuaista
- tuoreita yrttejä silputtuna (persilja, timjami, ruohosipuli, korianteri, basilika)
- vettä
- kylmäsavulohta
- mustapippuria
- oliiviöljyä pannulle
Valmistusohje:
Sekoita valkuaiset, keltuaiset, silputut yrtit ja vesi keskenään ja kumoa öljytylle pannulle. Säädä hellan lämpötila vähän yli puoleen. Työnnä lastalla hyytyvää munakasta reunoilta keskelle päin. Kun munakas alkaa olla hyytynyt, nosta kylmäsavulohiviipaleet munakkaan päälle, mausta mustapippurilla ja koristele herneenversoilla ja yrttitupsuilla.
Reseptin on laatinut Eeva-Maria Lisko.
Kylmäsavulohimunakas-resepti sopii useimpien valmennustemme ruokavalioihin. Valmennuksissamme syödään monipuolista ja terveellistä ruokaa, joka myös maistuu hyvältä. Katso seuraavat valmennuslähdöt ja tulee mukaan huikeaan porukkaamme!