Stroganoff

  • Naudan pala- tai sisäpaistia
  • Keskikokoinen sipulia
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Paprikajauhetta
  • Vettä pannun huuhteluun
  • Sokeroimatonta tomaattipyreetä
  • Sokeroimatonta sinappia
  • Valkosipulinkynsi
  • Sokeroimattomia maustekurkkuviipaleita
  • Cashewkermaa (resepti Superdieetti® Reseptikirjassa)

    Kuutioi liha. Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota siinä sipuli pehmeäksi. Kaada sipulit kattilaan odottamaan. Ruskista sipulien jälkeen lihakuutiot pannulla kevyesti, mieluummin kahdessa ellei kolmessakin erässä. Kaada lihat kattilaan ja huuhtele pannu vedellä ruskistuserien välissä. Kaada huuhteluvesi lihapalojen ja sipulin päälle kattilaan.

    Lisää kattilaan tomaattipyree sinappi ja mausteet. Murskaa joukkoon valkosipuli. Hauduta kastiketta kannen alla reilu tunti niin että lihapalat pehmenevät. Kuutioi maustekurkut ja lisää ne kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua yhdessä cashewkerman kanssa.

    Reseptin meille laati Eeva-Maria Lisko. Resepti sopii ruokavalioihimme!


    Haluatko maksaa liikuntaeduilla?